Nieuw Bedrijven

Nieuw Consumenten

Meer nieuws…

Bakkerij Van der Waal is een bekende naam in Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht en Alblasserdam.

In de feestmaand december is het voor Bakkerij van Der Waal aanpakken geblazen!

Met Sinterklaas en de Kerst alle overheerlijke producten met de hand en ambachtelijk gemaakt.
En dan als knaller aan het einde van het jaar in de AD oliebollentest in de top 10 staan!

Studio Endless heeft weer de advertenties, posters, brochure voor de sint en kerst en een prachtige kerstkaart mogen verzorgen.

vdwaal2017-overzicht

 

 

Beauty by Janny heeft een make-over gekregen.

Een nieuw logo in de kleuren van de salon!
Met Visitekaartjes, Stickertjes en Cadeaubonnen...

BeautybyJanny

 

 

Het concept Topfeesthuisstijl van Studio Endless heeft al vele enthousiaste reacties gekregen.

Zoals eerder op de site vermeld is het concept binnenkort weer op een aantal beurzen te bewonderen, dus  komen er vast nog meer enthousiaste bruidsparen het aankomende trouwseizoen met een eigen exclusieve huisstijl op hun mooiste dag!

Afgelopen april en mei zijn er o.a. een ontwerp gemaakt met als uitgangspunt een echt familiewapen van de bruidegom. Deze is aangepast aan de kleurwensen van het bruidspaar en toegepast op een aantal producten. De uitnodigingen, menukaarten, tafelkaartjes maar ook op de bruidstaart, de manchetknopen van de bruidegom en zelfs nog op het naambordje voor het woonadres zodat zij iedere dag een stukje van dit ontwerp zien! 

Een bruiloft in de lente op 16 april in een prachtig originele en frisse kleur geel, wit en een klein beetje grijs. Op deze dag werd een echte pocketfoldkaart met mooie lettertypes een echte eyecatcher! Ook toegepast in bedankjes en sterretjes werd de huisstijl doorgevoerd tijdens de dag en avond.

Maar liefst 2 bruiloften voor 17 juni, beide in de trouwkleur van dit moment Paars/Lila, maar uiteraard met een geheel eigen en exclusieve invulling van het ontwerp!

Benieuwd  hoe deze bruidsparen hun eigen Topfeesthuisstijl hebben samengesteld? De foto's komen, zodra beschikbaar, in het portfolio te staan...

Op dit moment wordt er een trouwhuisstijl gemaakt met een foto van het bruidspaar  met verder als thema Tropisch, wordt er zo vrolijk van...

9a2096ac9b376c93feaf1279b2106692

en daarnaast druk bezig met een bruiloft met een "Hoed" als heel belangrijk onderdeel. De kaart wordt helemaal gemaakt alsof we in het theater zijn met poster en aankondigingen, alles in stijl...

-De (3-luik) kaart  opent haar deuren om vervolgens zo het theater in te stappen-

Maar ja teveel verklappen in natuurlijk NOT DONE dus, toch maar even wachten voor we iets kunnen laten zien!

 

 

Bruiloften worden steeds persoonlijker..

Voor verschillende bruiloften zijn er al feesthuisstijlen gemaakt. 

Het drukwerk voor je bruiloft vormt een niet te onderschatten basis van de perfecte dag, het ontwerp komt op verschillende manieren tijdens, voor en na, de bruiloft terug. Een uniek concept, een eigen trouwhuisstijl, waarmee de dag een extra bijzondere uitstraling krijgt….

 

feesthuisstijl blauw    d1b5f8e9ab7379b10a3fc585ca4a896f 20b0f6c86b5f83eb3a7a491ea8b55533

 

 

 

Januari 2017 is Studio Endless te vinden op de LOVE & MARRIAGE beurs in Rotterdam
ook op de site van trouwplannen.nl zul je ons tegenkomen

trouwplannen-member

SPECIALE FEESTPAKKETTEN...

Voor bedrijfsfeesten of personeelsuitjes worden de uitnodigingen verstuurd, speciaal ontworpen voor uw bedrijf en deze gelegenheid.

Een feest in stijl, met decoraties voorzien van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of misschien wel een speciaal voor deze gelegenheid gemaakte afbeelding.
Een diner met menukaarten, servetten en glazen bedrukt met deze afbeelding of uw logo, een cadeau aan het eind van de avond wederom geheel in stijl van het thema van het feest. Of voor het personeelsuitje krijgt iedereen een kledingstuk met een speciale boodschap of afbeelding...

 

.